236,000 de absolventi bat in 2010/2011 la portile unei cariere

1 din 10 reuseste sa se angajeze in primul an de la absolvire

1 din 30 face un internship

5 din 10 continua studiile

2 din 1000 pornesc un business.

Posibilele solutii nu pot fi identificate decit prin intalnirea celor interesati, iar TARGUL ABSOLVENTILOR® este un proiect-eveniment care isi propune sa faciliteze accesul tinerilor absolventi la educatie si dezvoltare profesionala si impreuna pentru 2 zile elevi, studenti, tineri absolventi, parinti, profesori si specialisti in resurse umane si in afaceri.

Anul acesta, ASLS este partener Targul Absovlentilor si va invitam pe 15-16 aprilie, incepand cu ora 10.00, la Sala Palatului, unde va asteapta targul educational, cat si sectiunea dedicata elevilor si studentilor antreprenori: 50 de companii infiintate de elevi si studenti romani vor concura in competitia Compania Anului – Europa (vineri, 15 aprilie, orele 10: 00 – 18.00).

Pe parcursul a doua zile evenimentul gazduieste in paralel trei sectiuni:

Educatie: Studii universitare – universitati, colegii si institutii educationale din Romania si din strainatate; Burse si programe de finantare pentru studenti, programe de training, centre de limbi straine, servicii de consiliere in educatie.

Cariera: Programe de internship, joburi entry-level pentru tineri absolventi, servicii de recrutare si consiliere in cariera; programe de voluntariat.

Antreprenoriat:  Programe pentru sustinerea activitatilor de antreprenoriat, IT&C si suport financiar pentru tineri.

Website: www.targulabsolventilor.ro

Share This