Companie

Welcome

Procter & Gamble este cea mai mare companie din domeniul bunurilor de larg consum din lume. Din portofoliul nostru fac parte peste 60 de branduri folosite de peste 5 milioane de consumatori zi de zi. Pe piața din România suntem prezenți din anul 1994, moment în care am lansat două dintre cele mai iubite și cunoscute game de produse (Pampers & Ariel), urmate apoi și de alte produse precum Always, Pantene, Lenor și mute altele.
 
În fiecare an, avem deschise numeroase programe pentru studenți precum Internshipuri și Traineeshipuri cu scopul de a-i pregăti pentru o carieră managerială alături de noi, dar și roluri entry-level în diverse departamente: IT, Vânzări, Finanțe și Contabilitate, Brand Management, Logistică.
P&G

Speaker

Alexandra Găină

Alexandra Găină – Director de vânzări P&G România
 
Are o experiență de 14 ani în vânzări de bunuri de larg consum, a coordonat echipe locale și regionale de vânzări, iar, în prezent, este director național de vânzări la P&G România, având peste 100 de oameni în echipa ei. E pasionată de mașini, îi plac animalele și, în timpul liber, participă la acțiuni de curățare și protejare a mediului înconjurător.

Workshop

Growth Mindset

Alătură-te Alexandrei, marți, 21 martie, de la ora 17:00, fizic în amfiteatrul Bogdan, etaj 2, în Pitar Moș, nr. 7-13, într-o conversație relaxantă despre “Growth Mindset” – cum îți creezi oportunități la locul de muncă și cum deschiderea spre nou contribuie la succesul carierei tale. În cadrul acestei sesiuni vei afla și detalii despre Procter&Gamble, cea mai mare companie de bunuri de larg consum din lume.
Share This