Odată cu sfârșitul clasei a 12-a, te îndrepți spre un viitor la care ai visat mereu, care este învăluit în mister, frumusețe, responsabilități, însă și multă distracție. Te întrebi constant ce presupune această viață studențească, cum este la facultate, cum va fi la cămin, ce vei face pe viitor, cum te vei descurca pe cont propriu și cum vei trăi această experiență la maximum. 

Viața studențească vine cu multe provocări, dar, în același timp, vor fi și momente de neuitat, unde vom avea grijă să ne distrăm cum se cuvine. Așa că primul pas după admiterea la facultate este participarea la Balul Bobocilor, eveniment cheie pentru orice proaspăt student.

La Balul Bobocilor 2023, o tradiție îndrăgită marca ASLS, vă așteaptă una dintre cele mai frumoase experiențe oferite de studenție. Lumini, camere, decorațiuni minunate și cel mai important, sclipici albastru. Această seară este plină de promisiuni, de oportunități noi și de prietenii care se formează într-un mod unic. Cu fiecare pas de dans și fiecare zâmbet, atmosfera devine mai plină de viață, iar amintirile create în această noapte vor rămâne în inima voastră pentru tot restul vieții. 

Organizatorii din acest an ne vor spune câteva cuvinte despre acest proiect:

 „Îmi face plăcere să mărturisesc că am privilegiul de a coordona Balul Bobocilor de anul acesta. Acest eveniment se anunță a fi unul dintre cele mai frumoase experiențe din cariera mea de coordonator de proiecte. Încă se lucrează la acest proiect împreună cu o echipă dedicată de voluntari, care și-au adus aportul în organizarea unui eveniment de neuitat pentru toți participanții.

Până în momentul de față s-au depus eforturi considerabile pentru a asigura o logistică impecabilă, pentru a alege un decor deosebit și pentru a planifica un program diversificat, care să ofere amintiri de neuitat tuturor celor prezenți. De asemenea, voluntarii care se oferă să facă vânzarea de bilete fac o treabă minunată și sunt recunoscătoare pentru implicarea acestora. 

Sunt foarte entuziasmată și aștept cu nerăbdare ziua Balului, deoarece știm că am depus foarte multe eforturi în organizarea acestuia. Sunt sigură că studenții se vor bucura din plin de acest eveniment și cu siguranță vor rămâne cu amintiri plăcute în urma lui. 

Vă așteptăm cu mare drag să petrecem timp de calitate împreună!”

 (Antonia Chițu – Coordonator Balul Bobocilor 2023)

 „Pentru mine, Balul Bobocilor 2022 a fost experiența de care m-am bucurat foarte tare! Echipa coordonatoare s-a asigurat să nu ne lipsească nimic și poate că pe moment nu am realizat ce muncă a fost în spate, dar acum fiind pusă în postura de Asistent-Coordonator văd cât e de lucru pentru un astfel de proiect. Experiența de anul acesta este una super frumoasă de care mă bucur mult, mai ales că sunt una dintre persoanele care organizează acest eveniment! E ceva special să aduni oameni lângă tine care vor să trăiască aceleași stări și momente. Parcursul, până în momentul de față, deși a avut câteva provocări, tind să cred ca va avea un outcome reușit! Sunt entuziasmată să văd ce se va întâmpla de acum înainte!”

(Antonia Zaharia – Asistent-Coordonator Balul Bobocilor 2023)

Acum vom da cuvântul atât unor foști participanți, dar și organizatorilor Balului Bobocilor 2022, care ne pot da mai multe informații din spatele cortinei:

„Să fiu organizator în cadrul proiectului Balul Bobocilor din anul 2022 a fost un vis împlinit, pentru că mi-am dorit acest lucru și în liceu. Am simțit că anul trecut a fost șansa mea să trăiesc experiența organizării unui eveniment unic pentru boboci și pentru studenți și mă bucur enorm că am făcut această decizie. Nu o să mint, au existat și momente mai grele în care nu eram sigură ce o să se întâmple, dar faptul că am avut mereu restul echipei alături m-a ajutat să îmi recapăt încrederea în forțele proprii și să continui. Însă tot efortul depus în cele cinci luni de organizare a proiectului (da, ne-am pus pe treabă încă din iulie), au meritat pe deplin când am văzut cât de mult s-au distrat studenții la bal.  

Sunt fericită că anul acesta supraveghez echipa și îmi doresc să le ofer cât mai multe sfaturi și amintiri legate de ediția anterioară. Urez echipei multă răbdare și energie, iar concurenților, mult succes!”- Andreea Vasilache (Asistent-Coordonator Balul Bobocilor 2022)

 „Experiența de organizator la Balul Bobocilor 2022 a fost una inedită: a fost primul proiect și nu a fost deloc ușor! Și, pe lângă acest aspect, participanții nu erau doar bobocii, ci toți studenții de la licență. Am învățat să fiu spontană, să reacționez rapid și să mă adaptez la schimbări mai ușor. De asemenea, am interacționat și cu mulți oameni noi și am legat prietenii frumoase cu ceilalți organizatori. Dacă ar fi să repet experiența, aș face-o 100%, fiindcă am învățat multe lucruri utile, care m-au ajutat și mă vor ajuta în continuare!”- Alice Chicoș (Asistent-Coordonator Balul Bobocilor 2022)

,,Am participat anul trecut la Balul Bobocilor din postura unui student care a intrat în an pandemic la facultate. A fost o experiență foarte plăcută și m-am distrat nemaipomenit de mult. M-am simțit ca în anul I, deși eram anul III, având și un seminar la care trebuia să particip a doua zi, chiar după bal. Abia aștept ediția de anul acesta, mai ales că sunt foarte curioasă de ceea ce ne-au pregătit organizatorii, mai ales că anul trecut distracția a meritat efortul de a dormi doar 3 ore pe noapte.” – Talida Izdrăilă (participant 2022)

 

Share This