Shhh! Îi auzi? Vin cu pași grei, iar camera devine parcă din ce în ce mai rece. 

Stai… nu se mai aud. S-au oprit?

Buhuhuuuu!

Arghhh!

Muahahaaaa!

O, nu! Ne-au găsit! Fantomele, monștrii și vrăjitoarele au venit pe târămul nostru și sunt gata să ne ia și pe noi pe lumea de dincolo!

Stai așa. Alea nu sunt fantome, ăia nu sunt monștri… Of, iar m-au păcălit! Sunt doar voluntarii ASLS, îmbrăcați în costume de Halloween. Se duc la petrecerea deja tradițională din ajunul Halloweenului, în centrul Bucureștiului. 

Este 30 octombrie, iar petrecerea va începe mai târziu în El Comandante Junior (parcă de la ora 23). Anul acesta mă voi alătura și eu. Abia aștept să îmi văd toți prietenii acolo – dacă îi recunosc în costume (anul trecut, unii dintre ei s-au deghizat atât de bine, încât nici nu i-am recunoscut!).

Tema petrecerii este Chilling Adventures of Sabrina, așadar trebuie să intru în lumea vrăjitoarelor. Oare să aleg o varianta simplă, all-black și machiaj de pisică? Sau ceva mai complicat, cu o pălărie de vrăjitoare, o baghetă, o rochie neagră? Sau și mai bine, mă aranjez cât de frumos pot și mă dau drept vrajă – pregătită să îi vrăjesc pe toți! Orice aș alege, trebuie să fie ceva spectaculos: va avea loc un concurs de costume și trebuie să câștig! 

Dar orice aș face, trebuie să mă distrez. Doar de-asta mergem împreună la party, nu? Abia aștept să dansăm, să bem numai suc și apă plată ca niște studenți conștiincioși și, bineînțeles, să facem poze!

Ia spuneți, voi veniți cu noi?

Halloween Party, 30 octombrie, ora 23:00, club El Comandante Junior.

Share This