afis-recrutari-primavara-2016

Corabia albastră a piraților din ASLS va acosta în sediul din Pitar Moș în data de 21 martie și va rămâne ancorată până pe 1 aprilie. La bord se află o mulțime de oportunități de a cunoaște oameni noi și de a te dezvolta personal, dar și de a contribui la desăvârșirea unor proiecte de anvergură precum Nopțile Culturale sau Balul de Absolvire. Pentru ca marea albastră să devină parte din viața ta de student, am pregătit un ritual de inițiere prin care să dovedești că meriți să navighezi pe valurile voluntariatului.

Primul test este furtuna Formularului de Înscrieri. Cum înfrunți rafalele de cuvinte ce se abat asupra ta? Cu vitejie și cu sabia în mână, bineînțeles, aranjând literele în forma portretului tău fidel de care marea însăși va rămâne impresionată. Cei triumfători vor avansa spre următorul impas de legendă, unul despre care și cei mai căliți încă vorbesc în șoaptă pentru a nu trezi furia zeilor albaștri: Interviul de Grup.

Orice teamă trebuie să dispară în confruntarea directă cu pirații, deoarece această piedică nu poate fi depășită decât lucrând ca o adevărată echipă ce poate învinge orice neprevăzut capriciu al valurilor. Un adevărat om al mării trebuie să știe să-și impună cu diplomație punctul de vedere pentru a străbate chiar și cele mai periculoase drumuri pe ape.

Echipele vor fi, totuși, dezbinate de încercările piraților, deci următorul pas este cel de a înfrunta pe cont propriu, fără frică, următoarea provocare – cea a Interviului Individual. Aici, priceperea și cunoștințele fac diferența, însă orice licărire de dorință de a le stăpâni, odată ajuns la bordul corabiei, este mai mult decât apreciată de mai-marii apelor. Ca o adevărată furtună pe mare, această probă va lua sfârșit la fel de repede pe cât s-a abătut asupra aspiranților la statutul de membri ai echipajului.

Cei cu adevărat merituoși au demonstrat că sunt demni să fie în rândul piraților. O singură încercare îi mai desparte de comoara voluntariatului: Mentoratul. Pentru a-și dovedi loialitatea, pretendenții trebuie să-și urmeze căpitanii și să-i ajute cu seriozitate în proiectele pe care și le propun pe corabia albastră. La final, zeii apelor îți vor decide soarta. Vei reuși să-i impresionezi?

Completează formularul începând cu data de 21 martie 2016 dacă dorești să ni te alături. Te așteptăm pe punte!

Share This